darmanestiConducerea Primăriei Dârmănești a montat cel de-am patrulea sistem ultraperformant de demanganizare și deferizare a apei potabile, aferent rețelei de alimentare cu apă a satului Negreni. Conform ultimelor analize, apa în comună este de o calitate excepțională.

”Am făcut aceste investiții în patru sate, respectiv Valea Nandrii, Dârmăneși, Piscani și Negreni, pentru ca localnicii să beneficieze de apă la standardele optime cerute de Direcția de Sănătate Publică. Nu am făcut rabat de la calitatea echipamentelor pentru că nu ne jucăm cu viața oamenilor, mai ales a copiilor și bătrânilor care au organisme fragile și sunt categoriile cele mai expuse în cazul în care apa nu are parametri impuși. Fondurile pentru sistemul de demanganizare de la Negreni provin de la Consiliul Județean, în urma solicitărilor noastre,”, a declarat primarul Emilian Ciolan.
Sumele disponibile din bugetul local vor fi, conform declarațiilor edilului șef, direcționate tot către asfaltări. ”Urmează conform planului nostru să turnăm asfalt pe drumul Linia  Belului, tronson foarte important, deoarece face legătura cu DN 73. Avem motive serioase să sperăm că, în sfârșit, cei 5 km de drum județean ce tranzitează Valea Nandrii, un drum cu foarte mari probleme, vor fi, într-un final, asfaltați. Fac aceste afirmații bazându-mă pe faptul că s-a început realizarea proiectului tehnic. Drumul este de o importanță vitală nu doar pentru locuitorii Dârmăneștiului, ci și pentru cei ai comunei Coșești, ajungând la Pietroșani - Gănești”, a mai afirmat Emilian Ciolan.