Tipărire

suseniCasa de Cultură din Suseni nu mai este un vis! Obiectivul se prefigurează pe zi ce trece, materializarea investiției fiind susținută de pașii concreți care sunt făcuți.
”Ne sunt solicitate, de la Compania Națională de Investiții - structura care finanțează implementarea, detaliile proiectului tehnic, în vederea organizării licitației. Din momentul în care se va desemna constructorul, termenul de finalizare al construcției este de 16 luni. Așadar, putem spera că la finele anului următor va fi gata!”, declară primarul Doru Radu.

Mult mai repede va fi finalizat terenul de sport pentru care conducerea Primăriei a obținut fonduri europene printr-un proiect depus în cadrul Grupului de Acțiune Locală din care localitatea face parte. ”Terenul de sport va fi amenajat lângă Școala Țuțulești, dar se vor putea folosi de el toți tinerii din comună”, spune edilul șef. În același timp, se continuă ( într-un ritm mai lent decât ar fi dorit autoritățile locale) lucrările la construirea grădiniței, investiție care ar trebui finalizată la sfârșitul anului, și se fac pregătirile pentru începerea lucrărilor de reabilitare ale Școlii Cerșani. ”Am primit de la Consiliul Județean suma de 1 miliard pentru începerea lucrărilor de reabilitare ale Școlii Cerșani, investiție pentru care ne sunt necesare 8 miliarde. Important este însă că putem începe și că am fost, în cele din urmă, auziți”!, afirmă primarul Doru Radu.
Urmând programul de dezvoltare propus și investițiile preconizate, conducerea Primăriei lucrează, din fonduri proprii, și la realizarea împrejmuirilor unităților de învățământ din localitate.