Tipărire

teiuPentru administrația comunei Teiu, anul 2017 a fost unul bogat în ceea ce privește proiectele derulate pe raza localității. De la asfaltarea unui drum comunal, demararea lucrărilor la noua grădiniță și până la obținerea fondurilor guvernamentale pentru continuarea modernizării infrastructurii de circulație, autoritățile din Teiu au parcurs anul acesta noi pași în direcția dezvoltării durabile.

”2017 a fost un an bun, cu destul de multe reușite pentru administrația publică a comunei Teiu. Am reușit să asfaltăm DC 92, anul viitor vom continua modernizarea infrastructurii locale de drumuri cu asfaltarea DC 100, am demarat lucrările la noua grădiniță, am modernizat târgul săptămânal și parcul din centrul comunei. Vom continua investițiile anul viitor, prioritatea noastră rămânând aceeași: asigurarea unor condiții cât mai bune de viață cetățenilor comunei Teiu”, declară primarul Florin Dumitru.

Bilanțul administrației publice
# Asfaltarea DC 92 – 1,1 km, în satul Teiu;
# Modernizarea parcului din centrul comunei;
# Împrejmuirea cu gard a Muzeului ”Vladimir Streinu” Teiu;
# Modernizarea târgului săptămânal și racordarea la rețeaua de alimentare cu apă;
# Demararea lucrărilor de construcție a unei grădinițe, noua locație destinată învățământului preșcolar urmând să fie finalizată anul viitor;
# Obținerea finanțării prin PNDL 2 pentru asfaltarea DC 100, în lungime de 3,4 km, drum ce leagă satul Teiu Deal de DJ 508;
# Pietruirea drumurilor locale și comunale;
# Decolmatarea canalului pârâului Vlădeasa, pe o lungime de aproximativ 400 metri;
# Depunerea unui proiect în cadrul GAL privind achiziționarea cu fonduri europene a unei autobasculante pentru gospodărirea comunală;
# Realizarea unui proiect privind introducerea canalizării în comună, cu rețea în lungime de 15 km și stație de epurare, proiect depus la Guvern.

Un oaspete mult așteptat
În pragul sărbătorilor de iarnă, Primăria Teiu va oferi cadouri tuturor copiilor din școli și grădinițe, dar și asistenților persoanelor cu handicap și beneficiarilor de indemnizații sociale. Cu sprijinul autorităților locale, Moș Crăciun va oferi cadourile, constând în pachete cu dulciuri, sucuri și fructe, în cadrul serbării de Crăciun, pe data de 22 decembrie, la Căminul Cultural Teiu. 122 de elevi și preșcolari se vor bucura de aceste daruri, mulțumită eforturilor administrației publice locale.  

Fie ca magia Sărbătorilor de iarnă să aducă fericire, sănătate şi bunăstare în căminul fiecăruia dintre noi. Sărbători fericite! La mulţi ani!
Primăria și Consiliul Local Teiu
Primar, Florin Dumitru