bascovDeși suntem teoretic încă în iarnă, investiții de mare anvergură au fost demarate în comuna Bascov. La solicitările cetățenilor, administrația locală va amenaja 10 km de trotuare în localitate.
„Ne aflăm în stadiul de susținere a licitației pentru atribuirea lucrărilor. Vom face 4 km de trotuare pe DN 7C, pe un singur sens, de la intersecție de la Bascov până la Dobrogostea și 6 km pe DN7, tot pe un singur sens, de la intersecție de la Bascov până la unitatea militară”, ne-a declarat primarul Gheorghe Stancu.
Tot anul acesta vor fi realizați încă 19,5 km de canalizare, pe fonduri de coeziune. ”Localitatea noastră este una dintre comunele cu cea mai mare rețea de canalizare, și anume 41 de km funcționali la ora actuală. Ei bine, anul acesta vom mai face încă aproape 20 de km, în diverse zone, pe aproximativ 17 străzi.”, ne-a mai spus șeful executivului.
În paralel, administrația locală lucrează la studiile de fezabilitate pentru modernizarea prin asfaltare a 9 străzi din comună.

„Cine iubeşte, la Bascov sărbătoreşte!”
Acesta a fost spectacolul în cinstea Dragobetelui, spectacol pe care Casa de Cultură „Adriana Trandafir” l-a oferit bascovenilor pe 24 februarie. Capul de afiş a fost trupa „Nemuritorii”. „Aşa cum i-am obişnuit pe cetăţenii comunei, la noi, fiecare sărbătoare importantă este marcată cum se cuvine. Mulţumesc bascovenilor care, de fiecare dată, răspund în număr mare ofertelor noastre cultural-educative”, ne-a declarat Lorena Toma, managerul Casei de Cultură.