suseni primarAnul acesta, primarul comunei Suseni speră să atragă fonduri guvernamentale și europene pentru modernizarea întregii rețele de apă și înființarea sistemului de canalizare. ”Avem studiul de fezabilitate gata pentru înlocuirea conductelor de apă vechi, pe o lungime de 21 km, în 4 sate, investiție pentru care dorim să obținem fonduri pe OG 28, iar pe PNDR dorim să depunem un alt proiect - integrat - prin care să modernizăm sistemul de apă, în sensul reabilitării tuturor captărilor, retehnologizare și amenajarea unui foraj nou, precum și înființarea sistemului de canalizare. Din păcate, pe PNDR, din cauza repartizării sumelor pentru apă și canalizare în mod egal - câte 1 milion de euro pentru fiecare, nu putem face mare lucru la canalizare, doar 5-6 km de rețea și stație de epurare, urmând ca ulterior să facem proiecte pentru extinderi.”, declară primarul Radu Doru.

Tot pe PNDR, Măsura 7.2, intenționează primarul din Suseni să depună și un proiect pentru modernizarea infrastructurii rutiere - 7 km de drumuri, tronsoane din mai multe sate.
”În ceea ce privește grădinița nouă pe care vrem să o construim, suntem în faza de avizare a documentației de atribuire, iar proiectul pentru construirea unui aşezământ cultural este depus la Compania Națională de Investiții, de unde așteptăm un răspuns. Tot prin CNI sperăm să realizăm și un complex sportiv, cu teren de fotbal și de tenis, tribune și vestiarele aferente.”, a mai declarat șeful executivului.
Cu bani de la buget și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, conducerea administrației va mai realiza și o serie de lucrări la Şcoala Cerșani: încălzire centrală, toalete interioare, amenajare parcare, împrejmuire, dar și reabilitarea a două rețele de apă, cele din satele Țuțulești și Pădureni, în lungime a câte 1 km, neprinse în proiectul amplu mai sus amintit.