darmanesti 1Primăria Dârmăneşti se află în plin proces de reabilitare, în interior. Se pune parchet nou, lambriuri, aer condiţionat, se gletuieşte şi se zugrăveşte în toate birourile.
“Am alocat bani de la bugetul local pentru această investiţie, care se va finaliza în luna februarie. În plus, arhiva instituţiei va fi dotată cu rafturi metalice.”, spune primarul din Dârmăneşti, Emilian Ciolan.

Pentru anul acesta administraţia din Dârmăneşti va finaliza un canal destinat colectării apelor fluviale, pe DC 228, în lungime de 1 km, investiţie începută în decembrie anul trecut. De asemenea, cu fonduri locale se intenţionează turnarea de covor asfaltic pe Drumul lui Chiş, Drumul ţiganilor şi Drumul lui Negoiţă. Lungimea totală a sectoarelor de drum, pentru care se aşteaptă un ajutor financiar şi de la Consiliul Judeţean Argeş, este de 1,5 km.
“Vom mai prevedea în buget achiziţionarea unui filtru de demagnetizare a apei pentru staţia de pompare de la Piscani, în valoare de 1,6 miliarde de lei vechi. Deja am achiziţionat un astfel de filtru pentru staţia de pompare de la Valea Nandrii, pentru care am plătit 1 miliard de lei vechi, urmând ca anul acesta să achităm şi diferenţa, respectiv 300 de milioane de lei vechi. În privinţa proiectului privind introducerea reţelei de canalizare, proiect aprobat la finanţare guvernamentală încă din 2007 şi realizat în proporţie de doar 20%, aşteptăm, ca în fiecare an, alocare financiară din partea Guvernului, pe Ordonanţa 28. Cel puţin 40 de miliarde de lei ne mai trebuie pentru finalizarea lucrării.”, încheie edilul-şef din Dârmăneşti.