Tipărire

baiculesti 1Aflată la a V-a ediție, Ziua Comunei Băiculești a fost o demonstrație de bun gust, organizare impecabilă, muzică bună și, nu în ultimul rând, invitați de marcă, care alături de localnici s-au bucurat de o zi superbă, într-o companie plăcută.
În cadrul evenimentului dedicat cetățenilor din localitate, au fost și momente oficiale, când s-au oferit diplome, când s-au rostit cuvinte de laudă și prețuire pentru conducerea administrației locale, din partea oficialităților județene și pentru membrii comunității în general.

”Dacă am reușit să ne îndeplinim promisiunile față de cetățeni și să realizăm multe obiective, să ducem comuna noastră pas cu pas pe drumul modernității, este dovada muncii în echipă alături de colegii mei și alături de oficialitățile județene”, a spus primarul Niculae Dragnea.
Edilul șef a primit din partea Consiliului Județean și din partea Prefecturii Argeș diplome și plachete de onoare pentru activitatea depusă, ca semn al recunoașterii și prețuirii, distincții care în esență aparțin întregii comunități.
Printre oaspeții are au participat cu drag la manifestările prilejuite de eveniment și care la rândul lor au primit diplome din partea autorităților locale s-au numărat președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, subprefectul Emilian Dragnea, deputații Simona Bucura Oprescu și Radu Vasilică, numeroși consilieri județeni și colegi primari ai edilului șef.
Au fost premiate de autoritățile locale și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, 60 de elevi care au obținut rezultate deosebite la învățătură, cadre medicale pensionate și alți membri marcanți ai comunității, care prin activitatea domniilor lor și-au adus aportul la dezvoltarea și bunul renume al comunei Băiculești.
Alături de artiști locali, ansamblul Doina Argeșului și grupul de copii “Posada” din Curtea de Argeș au creat o atmosferă de sărbătoare, pe placul tuturor. Petrecerea câmpenească s-a încheiat cu un foc de artificii, spre deliciul tinerilor din localitate.