79În această perioadă, în comuna Davidești se execută lucrări de reabilitare la Căminul Cultural din satul de reședință. Conform declarațiilor primarului Ion Sandu, se are în vedere modernizarea interioarelor și realizarea izolației termice.“Investiția se realizează cu fonduri de la bugetul local. Reabilitarea acestui edificiu de cultură ne dă prilejul să ne gândim și la reînființarea ansamblului de dansuri al comunei, pentru revigorarea activităților cultural-artistice.”, spune primarul Ion Sandu.
Administrația locală din Davidești a scos la licitație o lucrare extrem de importantă pentru locuitorii din Conțești: este vorba de realizarea sistemului de canalizare, pe o lungime de 1 km. “Obiectivul va fi realizat cu bani de la bugetul local. Sper ca la 1 august să demarăm efectiv lucrările. Imediat cum conducta va fi îngropată, cetățenii pot începe branșările, deoarece rețeaua va fi legată de stația de epurare de la Mioveni. Acest aspect ne permite să executăm sistemul de canalizare pe etape și să-l dăm în funcțiune pe măsură ce investiția avansează.”, explică Ion Sandu.
Tot de la 1 august reîncep lucrările și la baza sportivă din satul Conțești, obiectiv pe care primarul speră să îl finalizeze până în decembrie anul acesta.