hartiesti primar 1Cetățenii din comuna Hârtiești vor beneficia de transport public gratuit și ecologic! Primarul Ion Ștefan a semnat contractul de finanțare prin PNRR, pentru achiziționarea unui microbuz electric și, implicit, a două stații de încărcare electrică. ”Facem, așadar, un pas foarte important spre ceea ce înseamnă transport ecologic, verde. În plus, cetățenii vor beneficia de confort maxim în transportul comun și gratuitate. Microbuzul va deservi, ca rute, întreaga comună”, a declarat edilul șef.

Cu fonduri proprii, Primăria va amenaja parcul din centrul localității. ”Băncuțe, iluminat, un mini-teren de baschet, un loc de joacă pentru copii, reabilitarea Troiței Eroilor. Parcul va arăta foarte bine și va avea utilitate pentru părinții și bunici, implicit copii, dar și pentru tineri. Va fi un loc în care membri comunității se vor întâlni cu drag și o încă o carte de vizită a localității”, spune șeful executivului.
Tot cu bani de la bugetul local, Primăria va moderniza rețeaua de alimentare cu apă, prin amenajarea unui puț nou. ”Forarea unui puț nou este o lucrare absolut necesară, pentru asigurarea debitului optim de apă în întreaga localitate”, a mai spus edilul șef din Hârtiești.