11Imediat ce vor sosi banii plătiți de Primărie pentru  achiziționarea buldoexcavatorului - investiție realizată prin Grupul de Acțiune Locală, cu fonduri europene, suma respectivă va fi direcționată către începerea unui important obiectiv: asfaltarea drumului Poenandre. Modernizarea tronsonului, în lungime de 3,5 km, se află pe lista de priorități a administrației locale de multă vreme; drumul fiind unul în pantă, greu de întreținut, necesită balastări la fiecare precipitație abundentă și este, prin urmare o gaură neagră în bugetul comunei.
”Desigur că nu avem bani, din fonduri proprii, să îl terminăm. Odată începută însă investiția, este mai ușor să atragem banii necesari pentru continuarea obiectivului. Lucrările vor începe din partea de jos a drumului. În afară de asfalt, vom realiza concomitent și rigole betonate pentru scurgerea apelor pluviale.”, spune primarul Gheorghe Sanda.
Evident, celelalte drumuri pietruite au nevoie de întreținere permanentă, astfel că, una dintre acțiunile curente ale Primăriei este reabilitarea infrastructurii rutiere. ”Este bine că plouă - pentru agricultură, dar mai puțin satisfăcătoarea este starea tronsoanelor pietruite din localitate. Nu ne rămâne decât să acționăm constant și continuu în zonele afectate”, afirmă edilul șef din Bughea de Jos.