cocu latPrimăria Cocu a demarat în luna septembrie o nouă etapă de distribuire a pachetelor cu alimente și produse de igienă din partea Uniunii Europene, pachete destinate persoanelor defavorizate. La nivelul comunei sunt înregistrați un număr de 270 de beneficiari ai programului comunitar. Pentru ridicarea pachetelor, persoanele îndreptățite să primească aceste ajutoare trebuie să se prezinte cu actul de identitate la sediul Primăriei Cocu.

Pe de altă parte, anul școlar a debutat în bune condiții la Școala Gimnazială Cocu. Unitatea școlară a fost igienizată și aprovizionată cu lemne pentru iarnă.
Proiecte pentru ”Anghel Saligny”
Administrația comunei Cocu are în vedere noi proiecte menite să contribuie la dezvoltarea localității. ”Avem patru proiecte pregătite pentru a fi depuse în cadrul noului program de finanțare a investițiilor locale, ”Anghel Saligny”. Primul presupune asfaltarea DC 176, în satul Richițele, al doilea vizează modernizarea DC 178, de la Școala Cocu spre Greabăn. Avem și un proiect pentru extinderea rețelei de canalizare, rețea pe care urmează să o dăm în folosință în scurt timp. Este gata și proiectul pentru înființarea rețelei de gaze în comună. Conform documentației, rețeaua de gaze s-ar întinde pe o lungime de 50 km și va avea 1.000 de gospodării beneficiare”, precizează primarul Gheorghe Țucă.