Tipărire

slobozia fantana 5Din această vară, un nou obiectiv finalizat se adaugă multiplelor investiții realizate în ultimii ani în comuna Slobozia. Este vorba de noul centru civic al localității, o lucrare care a schimbat total aspectul comunei din sudul județului.  ”Centrul civic este gata! După luni întregi de muncă am reușit să finalizăm acest obiectiv de care se bucură toți locuitorii comunei. A fost montat și ceasul, s-a dat drumul fântânii arteziene, totul arată spectaculos. În centru funcționează și o rețea Wi-Fi de internet. În fiecare seară este plin de copii, tineri, oamenii au acum un loc de întâlnire”, declară primarul Petre Funie. Amenajarea centrului comunei Slobozia a fost realizată cu fonduri din bugetul local și sprijinul Consiliului Județean.

În școlile din comuna Slobozia sunt în desfășurare în această perioadă o serie de lucrări. La Școala nr. 1 Centru Slobozia și la Grădinița nr. 1 se realizează împrejmuirea unităților școlare. Lucrările vor continua și în luna septembrie, însă acestea nu vor afecta desfășurarea cursurilor școlare.
Pe de altă parte, din luna august în locația fostului cămin cultural din Slobozia funcționează un centru de pregătire pentru judo. Administrația locală a sprijinit demersul unui tânăr antrenor, Ionuț Valentin Rizea, originar din localitate, punând umărul la înființarea centrului sportiv. Deja la cursurile de judo sunt înscriși peste 20 de copii și adolescenți, iar cei care doresc să participe la antrenamente sunt oricând bineveniți. Cursurile sunt gratuite.