suseniLa Suseni au demarat în luna august lucrările de amenajare a unui teren multifuncțional de sport lângă Școala Țuțulești. ”Este un proiect finanțat din fonduri europene prin GAL ”Lunca Argeșului” și cu contribuție locală. Se va realiza un teren multifuncțional de sport cu gazon sintetic, obiectiv ai cărui principali beneficiari vor fi copii și tinerii comunei. Sperăm ca lucrările să fie încheiate anul acesta și să-l putem da folosință cât mai curând”, precizează primarul Doru Radu.

Un alt obiectiv realizat cu fonduri externe, de data aceasta prin CNI, se află în plină realizare în comună. Chiar lângă Primărie se construiește un centru cultural la standarde europene. Lucrarea este preconizată a fi finalizată anul viitor. Centrul Cultural Suseni va avea o suprafață totală de 905 mp și va fi prevăzut cu o sală de spectacole cu o capacitate de 188 de locuri, spațiu expozițional și spațiu dedicat bibliotecii. De asemenea, a fost prevăzută în proiect și realizarea a 15 locuri de parcare.
Actualmente în unitățile școlare din comună se fac pregătirile de rigoare înaintea începerii anului școlar. Autoritățile dau asigurări că elevii și preșcolarii vor fi primiți în cele mai bune condiții în luna septembrie.

Record la colectarea deșeurilor
Conducerea Primăriei Suseni reamintește cetățenilor că în fiecare a treia zi de miercuri a lunii se colectează deșeurile reciclabile. Cetățenii sunt sfătuiți să scoată la porți deșeurile refolosibile în ziua respectivă. De altfel, în luna iulie în comuna Suseni a fost colectată cea mai mare cantitate de deșeuri reciclabile de când a început acest tip de colectare.