Tipărire

cocu statie epurareCel mai important proiect derulat în comuna Cocu, canalizarea și epurarea apelor uzate menajere, va fi finalizat anul acesta. Este promisiunea făcută autorităților locale de către executantul lucrărilor. ”Mai sunt de făcut racordurile la stațiile de pompare și branșamentul electric la aceeași stație. Constructorul a promis că totul va fi gata până la finalul anului. Rețeaua de canalizare va fi pusă în funcțiune anul acesta. Banii pentru finalizarea lucrărilor sunt prevăzuți în buget, deci totul ar trebui să meargă bine. Există și avantajul că racordurile individuale sunt realizate de aceeași firmă”, precizează primarul Gheorghe Țucă. Înființarea sistemului de canalizare în comună este o investiție finanțată prin PNDL 2 și din contribuția autorităților locale.

În Școala Gimnazială Cocu se face acum curățenie generală în vederea începerii noului an școlar. Administrația locală face toate demersurile ca elevii să fie primiți în bune condiții în luna septembrie.
Pe de altă parte, autoritățile din Cocu au concesionat de curând pășunea comunală. 130 de hectare de pășune au fost concesionate, urmând să aducă un venit stabil la bugetul local.