Tipărire

suici teren sport 3În această perioadă, la Șuici se lucrează intens la canalizare, pe Valea Podenilor și la stațiile de pompare. Lucrarea este realizată în proporție de 80%, urmând a se încheia în acest an. Rețeaua de canalizare, realizată prin fonduri alocate prin PNDL, se va întinde pe o lungime de 17 km. O altă investiție, finalizată luna trecută – terenul de sport cu gazon sintetic, se bucura de mare interes din partea tinerilor din comună.

„Vă spun sincer că nu mă așteptam ca terenul de sport să trezească atâta interes în rândul tinerilor. Cel puțin în zilele de sărbătoare, se joacă zi-lumină! Pentru că investiția este în beneficiul comunității, am decis ca acest teren să fie folosit în mod gratuit. Mă bucur foarte mult că am reușit să oferim tinerilor o alternativă cât mai plăcută de petrecere a timpului liber, cu atât mai mult cu cât practicarea sportului trebuie încurajată în rândul tinerei generații!”, spune primarul Constantin Iatagan.
În altă ordine de idei, în această perioadă administrația din Șuici desfășoară cu forțe proprii lucrări de igienizare și înfrumusețare a comunei. Sunt decolmatate șanțurile și se cosește vegetația de pe domeniul public.