Tipărire

cateasca 1Ziua Eroilor a fost serbată în comuna Căteasca de sărbătoarea Înălțării. În semn de respect și gratitudine pentru eroii patriei, autoritățile locale au organizat ceremonii de comemorare la monumentele din fiecare sat. Momentele solemne au cuprins depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor, slujbe religioase de pomenire și manifestări artistice desfășurate de copiii de la școlile din comună.
Totodată, la începutul lunii iunie, în comuna Căteasca a avut loc o amplă acțiune de curățenie. Organizată de Ziua Mediului, ecologizarea spațiilor publice a strâns mulți voluntari, angajați ai primăriei, dar și cetățeni dornici să trăiască într-o comună curată.

Canalizarea, în lucru
Administrația locală continuă lucrările la rețeaua de canalizare din satele Căteasca și Coșeri. Investiția este realizată cu fonduri locale. Totodată, pentru un alt sistem de canalizare, cel al satelor Catanele și Recea, Primăria Căteasca a obținut de la Consiliul Județean o finanțare de 325.000 de lei. ”Contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor a fost deja încheiat și acestea vor începe anul acesta. Ne ocupăm acum de obținerea avizelor necesare demarării lucrărilor”, declară primarul Liviu Năstase.