servsal ecologizare 2# Pe 5 iunie, De Ziua Mondială a Mediului, facem "Argeșul curat"! Implică-te și tu!
Pe 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului, de la mic la mare, iubitorii mediului înconjurător și toți cei ce își doresc să trăiască într-o comunitate și o localitate curate, într-un județ și o țară curate, pe o planetă curată, sunt invitați la o amplă acțiune de ecologizare în toate localitățile județului .
Acțiunea poartă numele de "Argeșul curat" și la ea sunt invitați să participe reprezentați ai primăriilor din fiecare localitate a județului Argeș, elevi și profesori, locuitori ai zonei, angajați ai unor firme, simpli voluntari ce își doresc să dea o mână de ajutor pentru atingerea scopului: un mediu mai curat, mai frumos și mai sigur pentru toată lumea!

Organizatori sunt Consiliul Județean Argeș și ADI Servsal Argeș, în parteneriat cu Ministerul Mediului și cu Federația Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară, cu sprijinul primăriilor locale.
Sacii și mănușile necesare vor fi puse la dispoziție de ADI Servsal Argeș, care, împreună cu reprezentanții primăriilor, se vor asigura că, la sfârșitul acțiunii, deșeurile colectate vor ajunge acolo unde este locul, nu în natură!
Participanții trebuie să vină doar cu dragoste pentru natură și dorința de a face un lucru bun și, nu în ultimul rând, pentru a transmite un mesaj de responsabilitate civică!
Implică-te și tu!
Dacă nu putem lăsa urmașilor noștri o țară bogată, stă în puterea noastră să lăsăm o țară mai curată!!!