davidesti primar bunA început modernizarea drumului de la Olteanca! Lucrările constau în amenajarea de rigole betonate și asfaltare. ”Am început cu șanțurile și, cât de curând, vom turna și asfaltul, spre bucuria oamenilor din comună. Întârzierea adoptării bugetului la nivel național și, respectiv, la nivel local, a făcut ca această investiție preconizată pentru începutul anului să fie demarată abia acum. Important este că se va finaliza curând”, spune primarul Alin Văduva.

Un alt pas importat în dezvoltarea infrastructurii locale și atingerea obiectivelor propuse a constat în finalizarea proiectării pentru introducerea apei curente pe străzile Verdele și Comănescu. ”Petru realizarea acestei lucrări am primit sprijinul financiar din partea Consiliului Județean, prin urmare investiția va fi realizată cât de curând”, spune edilul șef.
Preocupările conducerii administrației locale în ceea ce privește domeniul alimentării cu apă nu se rezumă la această lucrare. ”Așa cum am mai menționat, trebuie construite bazine noi în satul Voroveni. Primul pas este achiziționarea de teren de către administrația locală, în jur de 300 mp care să corespundă unor caracteristici tehnice (amplasament, înălțime etc). Bazinele vechi au fost reparate cât s-a putut, însă este imperios necesar să fie înlocuite, deoarece nu mai prezintă siguranță, iar oamenii sunt în pericol, la o nouă avarie, de a nu mai avea apă curentă”, explică șeful executivului.
Nu în ultimul rând, Primăria Davidești va începe amenajarea toaletelor de la Căminul Cultural, după aprobarea în ședință de Consiliu Local a notei conceptuale.