buzoesti pod 1Lucrările pentru modernizarea DJ 504 Buzoești - Popești sunt în plină desfășurare pe raza comunei Buzoești. Pe lângă lucrările de pregătire a drumului pentru asfaltare, la ora actuală se lucrează și la reabilitarea podului din apropierea Primăriei, în satul Vulpești. Un alt pod din satul Cornățel urmează să fie reparat în cadrul proiectului. Termenul de finalizare a proiectului derulat de Consiliul Județean este iunie 2022.
Tot pentru modernizarea drumurilor, de data aceasta a celor locale, se fac demersuri și la nivelul administrației locale. Primăria Buzoești are în derulare o licitație pentru atribuirea unor lucrări de asfaltare a circa 6 km de drumuri comunale în satele Ionești și Redea. După finalizarea procedurilor de achiziție, cel mai devreme în vară, lucrările de asfaltare vor demara. 

Pe de altă parte, sala de sport din incinta Școlii Gimnaziale Șerboieni este aproape gata. ”Mai trebuie doar racordată la rețeaua de apă, iar în exterior mai trebuie montat gazonul la terenul sintetic de sport. Așteptăm acum rambursarea fondurilor de la AFIR, pentru a continua cu finalizarea obiectivului. Copiii și tinerii vor avea condiții dintre cele mai bune pentru activitățile sportive”, afirmă primarul Ion Tănase.