vulturesti latContinuă racordările la rețeaua de canalizare din localitate! Concomitent, conducerea Primăriei va realiza extinderi pe străzile Mărgești, Mâzgana și Valea Caselor, singurele zone unde nu există această utilitate în localitatea Vulturești. ”Am cerut de la Consiliul Județean sprijin financiar pentru această investiție, și ne-a fost alocată suma de 80 mii lei. Este foarte important ca toți cetățenii să beneficieze de aceleași condiții, fiind egali în drepturi, de aceea ne dorim foarte mult să realizăm extinderile. În ceea ce privește racordurile, am alocat de la buget suma necesară pentru locuințele de-a lungul drumului național, iar pentru realizarea racordurilor pentru restul localității depunem un proiect la Compania Națională de Investiții, a punctat primarul Liviu Poșircă.

Tot de la Consiliul Județean, localității Vulturești i-a fost alocată suma de 270 mii lei pentru începerea proiectului ”Construire grădiniță în satul Mâzgana”. ”Facem achiziția pentru proiectare cât se poate de repede, pentru a putea organiza licitația pentru execuție. Copiii din zonă au mare nevoie de grădiniță și dorim să venim în întâmpinarea necesităților tuturor” spune edilul șef.
Pentru o parte din satul Bârzești-zona Mâzgana și Valea Caselor, conducerea administrației va întocmi un proiect pentru modernizarea iluminatului public, proiect ce va fi depus spre finanțare la Fondul de Mediu. ”Aici nu avem lămpi cu led și este necesară și o suplimentare a corpurilor de iluminat - din stâlp în stâlp”, explică primarul Liviu Poșircă.