negrasiPrimăria Negrași a accesat fonduri europene pentru modernizarea iluminatului public din comună. Începând din această vară, pe străzile colaterale din satele Neagrași, Bârlogu, Mozacu și Buta vor fi montate lămpi economice cu tehnologie LED, ceea ce va duce la creșterea gradului de siguranță pentru cetățeni, precum și la scăderea costurilor cu iluminatul stradal.

”Avem un proiect aprobat la finanțare prin AFIR, în valoare de circa 5 miliarde de lei vechi. Vom contribui și cu o sumă din bugetul local. În perioada următoarea vom semna contractul și urmează licitația pentru execuția lucrărilor. În vară începem lucrările de modernizare a rețelei de iluminat”, declară primarul Alexandru Constantin.

Lucrări finale la Școala Bârlogu
În această vară va fi gata întregul proces de reabilitare și modernizare a Școlii Bârlogu. Amenajarea spațiului exterior a fost finalizată și în scurt timp vor fi puse la punct și ultimele lucrări la terenul multifuncțional de sport din spatele școlii. Instituția de învățământ beneficiază și de o parcare proprie, iar aici vor învăța din toamnă grupe de preșcolari și clase de învățământ primar.
În altă ordine de idei, autoritățile din Negrași speră să poată achita cât mai repede lucrările realizate pentru modernizarea DC 100  Mozacu -Teiu. Pe lângă resursele proprii, conducerea Primăriei Negrași va beneficia și de o alocare financiară din partea Consiliului Județean Argeș, în valoare de 400.000 de lei.