stolnici dispensar 1Consiliul Județean a alocat Primăriei Stolnici fonduri pentru finalizarea investițiilor aflate în derulare. Astfel, pentru construirea grupurilor sanitare de la Școala Gimnazială ”Constantin Bălăceanu Stolnici” a fost alocată suma de 37.000 lei, pentru dispensarul medical a fost repartizată suma de 239.000 de lei, iar pentru amenajarea vestiarelor la terenul de fotbal au fost alocați 100.000 de lei.

”Vom rectifica bugetul cu sumele primite de la Consiliul Județean, după care vor fi reluate lucrările la dispensar. Banii sunt pentru cofinanțarea proiectului derulat prin PNDL. Toaletele de la școală sunt gata, urmează recepția lucrărilor. Sumele primite sunt pentru achitarea lucrărilor realizate. La vestiarele de la terenul de sport aveam nevoie de acești bani pentru a continua lucrările. Cam 130.000 de lei ne mai trebuie pentru a finaliza obiectivul. Am primit 100.000 de lei, restul îi vom acoperi, în măsura posibilităților, din bugetul local ”, declară viceprimarul Radu Safta.

Recensământ agricol
Recensământul general agricol se află în plină desfășurare și în comuna Stolnici. Un număr de șapte recenzori se ocupă de colectarea datelor din teren, fiecare având alocate în total, în medie, un număr de 150-200 de gospodării. Conducerea Primăriei Stolnici roagă cetățenii să colaboreze cu recenzorii agricoli, să furnizeze datele și informațiile solicitate, corect și complet. Recensământul general agricol se va termina pe 31 iulie.