Tipărire

recea primar nou 5Amplă acțiune de salubrizare în comuna Recea demarată pe 22 aprilie, de Ziua Pământului. Într-o mobilizare generală, administrația locală, cu ajutorul propriilor angajați, al beneficiarilor de ajutor social, al unei părți a consilierilor locali, dar și al cetățenilor care au răspuns pozitiv apelului lansat de primarul Doru Dragu, a reușit facă curățenie exemplară în comună.

”Cu toții ne dorim o comună curată și frumoasă. Acesta este motivul pentru care am organizat acțiunea de curățenie în toată comuna. Tot omul gospodar așteaptă Paștele în curățenie, iar noi nu facem rabat de la această regulă. Am rugat și cetățenii să se implice, pentru că depinde de fiecare dintre noi să trăim într-un mediu curat. Lucrările au început de Ziua Pământului și vor continua până la sărbătorile pascale”, declară primarul Doru Dragu.
Nu numai în curățenie vor aștepta Paștele cetățenii comunei Recea, ci și cu lumină pe străzi. Un vis împlinit pentru locuitorii din anumite zone ale comunei, acolo unde, până de curând, nu a existat rețea electrică. De altfel, o lucrare menită să îmbunătățească condițiile de trai ale tuturor oamenilor. ”Vrem ca de Paște toată lumea să aibă lumină, dacă putem spune așa. Au fost montați stâlpii de electricitate și la Recea și la Deagu, și urmează să fie montate 32 de lămpi performante cu LED. Este o premieră pentru zonele respective, întrucât aici nu a existat vreodată iluminat stradal”, precizează edilul din Recea. Lucrările au fost executate cu fonduri și forțe proprii de autoritățile din Recea. Concomitent, continuă lucrările la centrul medico-social din centrul comunei Recea, o investiție ce se dorește a fi gata anul acesta.
Se lucrează în forță și pe DJ 504 Popești - Vulpești. În comuna Recea se fac pregătirile pentru asfaltarea drumului și sunt în curs de reabilitare două poduri. 4 km de drum județean vor fi modernizați pe raza comunei Recea prin intermediul proiectului derulat de Consiliul Județean cu fonduri europene. Termenul de finalizare a lucrărilor este jumătatea anului viitor.

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, cele mai sincere urări de sănătate, fericire, împliniri în plan personal și profesional. Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Recea
Primar, Doru Dragu