Tipărire

cetateni primarie 1Administrația din comuna Cetățeni a accesat fonduri pentru realizarea proiectului tehnic în vederea modernizării Străzii Speranței. ”Este vorba de un grant în valoare de 32.836 euro, oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, prin granturile SEE, în cadrul Programului Dezvoltare Locală. Obiectivul proiectului este modernizarea Străzii Speranței, pentru îmbunătățirea vieții populației comunei Cetățeni și nu numai, respectiv pentru reducerea riscurilor inundațiilor, pentru asigurarea unor bune condiții tehnice necesare desfășurării activității și circulației în condiții optime de siguranță și confort impuse de normativele în vigoare”, a declarat Cerasela Stoica, manager de proiect.

În cel mai scurt timp se va proceda la achiziție astfel încât, până la 30.11.2021, data de finalizare a obiectivului, să se realizeze proiectarea.
”Aceste fonduri vin în întâmpinarea nevoilor administrațiilor din mediul rural. Pentru a putea accesa fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii, UAT-urile trebuie să realizeze studii de fezabilitate și proiecte tehnice care costă, diminuând considerabil bugetele locale. Am identificat această oportunitate și iată că putem realiza proiectarea fără a apela la bugetul local”, a mai punctat managerul de proiect.

Sărbătoarea Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belșug și bucurii. Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Cetățeni
Primar, Mugurel Minciună