vulturesti statie epurare 1Una dintre cele mai mari dorințe ale primarului din Vulturești s-a concretizat! Canalizarea este funcțională, iar branșările au început.
”Avem deja peste 100 de solicitări de branșare, iar cererile se înmulțesc de la o zi la alta. Acum, că avem un serviciu care să gestioneze utilitățile în localitate, lucrurile intră în normal din acest punct de vedere. Avem o stație de epurare la cele mai înalte standarde, iar localnicii beneficiază de servicii de calitate”!, afirmă primarul Liviu Poșircă. Bucuria punerii în funcțiune a sistemului de canalizare din localitate este umbrită însă de întârzierea obținerii unui aviz de la Apele Române, aviz fără de care nu pot începe lucrările de amenajare a gabioanelor pentru prevenirea inundațiilor în cătunul Mâzgana.

”Am solicitat acest aviz de trei luni de zile, este achitat acum o lună și jumătate. Răspunsul funcționarilor de la Apele Române este cel puțin nefiresc, citez ”Sunt primării care așteaptă de doi ani un aviz”. Inadmisibil acest comportament! Eu înțeleg că funcționarii sunt foarte aglomerați, dar trebuie să se găsească o soluție. Lucrările de consolidare a malului pârâului Mâzgana și amenajarea de gabioane nu sunt un moft. La fiecare ploaie mare, gospodăriile de acolo se inundă. Este, așadar, o situație de urgență, constatată prin proces verbal de la ISU și însăși instituția care trebuie să elibereze acest aviz. Dacă Doamne ferește, vine iar o ploaie și este luat pe sus jumătate de sat, cine este răspunzător? În niciun caz nu va fi doamna care mi-a dat acel răspuns, pe care nu mă înjosesc să îl calific!”, a declarat primarul Liviu Poșircă.

Învierea Domnului să vă găsească în tihnă, alături de cei dragi. Masă bogată, la zi luminată! Sărbători fericite tuturor! Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Vulturești
Primar, Liviu Poșircă