Tipărire

micesti dispensarNoul Dispensar din Micești, investiție finanțată prin PNDL II, se află în faza de recepție a lucrărilor. Cu toate acestea, primarul comunei, împreună cu aparatul de specialitate, au făcut eforturile necesare înființării aici a unui centru de vaccinare împotriva COVID-19. În acest sens a fost obținută autorizația provizorie de funcționare a acestui centru, în care, pentru imunizarea populației se va folosi vaccinul Pfizer. Vaccinările au început deja, din 20 aprilie.

„Încă de acum 4 luni, când fostul prefect Soare a făcut apel la primari privind implicarea în lupta împotriva COVID, noi am început demersurile pentru deschiderea acestui centru de vaccinare. Cum construcția noului Dispensar al comunei era aproape gata, stabilirea locației nu a fost o problemă. Astfel, centrul funcționează la parterul clădirii, deocamdată pe un singur flux de vaccinare, asta din cauza insuficienței personalului medical”, ne-a declarat Dumitru Voicu, primarul din Micești.
Vaccinarea se face cu programare, utilizând oricare dintre următoarele modalități: prin medicii de familie; individual, prin intermediul platformei online https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login; prin contul unui aparținător, prin intermediul platformei online (de pe un cont se pot înscrie până la 10 persoane).
Informații suplimentare puteți obține accesând următorul link: https://www.covidarges.ro/vaccinare/.

În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună…HRISTOS A ÎNVIAT!
Primăria și Consiliul Local Micești
Primar, Dumitru Voicu