Tipărire

vedea primar 2Curățenia în localitate este cuvântul de ordine în această perioadă pentru administrația din Vedea. „Păstrarea unui mediu curat este o datorie foarte importantă pentru fiecare cetățean. Trebuie să ne educăm în acest sens!”, afirmă primarul Niculae Dochinoiu.”În afara faptului că ne aflăm în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, când, prin tradiție, se face curățenie, problema gunoiului, de fapt a aruncării lui în locuri nepermise, devine din ce în ce mai apăsătoare. Nu avem foarte multe persoane apte de muncă la ajutor social, iar cetățenii nu înțeleg corect noțiunea de voluntariat, astfel încât este foarte dificil să acționăm în sensul strângerii gunoaielor din văi și albiile râurilor. Nu stăm mai rău decât alții, dar vreau ca toți să conștientizeze că păstrarea unui mediu curat este o datorie foarte importantă pentru fiecare cetățean. Trebuie să ne educăm în acest sens. Mizez pe înțelepciunea și buna credință a localnicilor, să punem mai mult accentual pe prevenție, pe conștientizare, pe educarea tinerilor.”, spune primarul din Vedea.

Conducerea Primăriei a înaintat către Consiliul Județean lista cu obiectivele de investiții aflate în derulare în comună, pentru care se solicită suport financiar. ”Avem obiective finalizate în proporție de 90%, cum este cazul reabilitării dispensarului Vedea, sau chiar 100% - reabilitare pod amplasat pe DC 159, în satul Prodani, unde avem facturi neachitate. Sperăm ca cei din conducerea Consiliului Județean să ne ajute în acest sens”, adaugă edilul șef.

La ceas de mare sărbătoare creștină, speranța, credința și iubirea să  reînvie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevărul și Viața… Paște fericit! Hristos a înviat!
Primar Vedea, Niculae Dochinoiu