albesti primarieLista investițiilor aprobată de Consiliul Local Albeștii de Argeș pentru anul acesta este una cuprinzătoare, obiectivele vizând nu doar dezvoltarea și modernizarea infrastructurii, ci și digitalizarea serviciilor și instalarea de wi-fi în localitate, venind astfel în întâmpinarea nevoilor celor mai diverse ale tuturor categoriilor de vârstă ale membrilor comunității.

”La capitolul digitalizare - concept cu care operăm din ce în ce mai des în ultima perioadă, instalăm un program ”city manager”, o aplicație care ne va permite o legătură în timp real cu cetățenii. Prin intermediul acesteia, oamenii vor putea face petiții online, vom putea face programări pentru audiențe, să semnaleze probleme, să publice anunțuri. Aplicația are, de asemenea, o hartă interactivă, care ne permite să identificăm concomitent toate problemele din comună și să le putem rezolva în funcție de priorități”, explică Ștefan Cristian, consilier superior achiziții publice din cadrul Primăriei Albeștii de Argeș.
Prin atragerea unei finanțări europene în valoare de 15.000 de euro, în localitate s-au montat echipamente, în 10 puncte, pentru wi-fi gratuit, spre bucuria tinerilor.
”O să facem achiziție pentru realizarea a două poduri în satul Brătești - investiții ce se vor realiza cu fonduri de la „Situații de urgență”,  și pentru lucrări de consolidare în satul Doblea, unde avem o alunecare de teren.  În lucru este extinderea grupurilor sanitare de la Școala Albeștii Ungureni. Pe lista de achiziții avem, totodată, și continuarea lucrărilor de reabilitare și dotare a Dispensarului uman și amenajarea parcării Căminului Cultural”, a mai punctat Ștefan Cristian.

Sfintele sărbători de Paște să vă aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajuta semenii.
Sărbători fericite! Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Albeștii de Argeș
Primar, Gabriel Popa