darmanestiBugetul de investiții al comunei Dârmănești pentru anul acesta este unul de avarie, cu peste 700.000 de lei mai mic față de anul trecut. În aceste condiții, lista de investiții nu este prea lungă, administrația încercând să acopere nevoile imediate ale comunității. Totuși, campania de asfaltare, inițiată în anii trecuți, va continua. De asemenea, vor fi reluate lucrările la sala de sport.

„Buget sărăcăcios! Asta-i viața!... Nu știu ce să mai zic... Reușim anul acesta să acoperim bursele elevilor, transportul profesorilor, plata persoanelor cu handicap și a însoțitorilor acestora. Am bugetat și ceva sume pentru întreținerea școlilor.... Vom aloca 100.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la sala de sport. Tot anul acesta vom face ridicarea topografică în vederea regularizării Văii Rizii. Deocamdată nu avem bani pentru a ne apuca efectiv de lucrări. Vom împărți acest obiectiv în trei etape, multianuale. Vom începe cu gabioanele. Am cerut ajutor financiar Consiliului Județean Argeș pentru școala de la Piscani, acolo unde pardoseala s-a degradat, la fel ca și la Grădinița Negreni, însă și această instituție se confruntă anul acesta cu un buget mic. Ca lucrări curente, pe Drumul lui Manoloiu, în dreptul a șapte case, am amenajat rigole pentru dirijarea apei pluviale. La fel vom interveni și pe Drumul lui Briceag, unde vom face și pietruire. Sperăm să avem bani pentru reabilitarea acestor două drumuri. Eu rămân un optimist și estimez că până la finele anului le vom asfalta. În această perioadă curățăm zăvoaiele pe care unii oameni împrăștie gunoaie fără a ține cont de protejarea mediului, dar și de munca de ecologizare pe care noi o facem în mod constant.”, spune Emilian Ciolan, primarul din Dârmănești.

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre, să vă bucurați de minunea Învierii Domnului nostru Isus Hristos!
Sărbători fericite!
Primăria și Consiliul Local Dârmănești
Primar, Emilian Ciolan