Tipărire

albotaCompania Națională de Investiții, finanțatorul viitoarei săli de sport de la Albota, a dat ordinul de începere a acestor lucrări, la ora actuală demarându-se organizarea de șantier. Ion Dumitru, primarul comunei, este convins că realizarea acestui obiectiv va duce la revigorarea sportului în comună. Termenul de finalizare a sălii de sport este de 10,5 luni de la data începerii construcției.

„Mi-am dorit enorm sala aceasta de sport care, conform proiectului, va fi printre primele trei în țară realizate de Compania Națională de Investiții în mediul rural. Noi, ca administrație, asigurăm, pe lângă amplasament, tot ce ține de infrastructura de utilități: gaze, apă, canalizare, alimentare cu energie electrică. În plus, avem 150.000 de lei din sponsorizări, bani cu care ne dorim să achiziționăm materiale de cea mai bună calitate. Mă refer aici la linoleum, plase de siguranță, marcaje, tot ce ține de dotarea unei astfel de săli. Cu siguranță acest obiectiv, odată realizat, va duce la dezvoltarea sportului la Albota, iar pentru împlinirea acestui deziderat, vom beneficia și de sprijinul unor oameni de afaceri din comună. Să nu uităm că de la Albota au plecat doi fotbaliști de legendă pentru FC Argeș, Radu II și Radu III. Marile talente sunt descoperite în primii ani, iar poziționarea sălii de sport în incinta școlii de centru cu siguranță va atrage mulți copii către sportul de performanță”, ne-a declarat edilul din Albota.
Conform proiectului, sala de sport va avea parter și etaj pe o suprafață totală de 1.400 de metri pătrați, tribune cu 180 de locuri, cabinete pentru profesori, vestiare, mai multe grupuri sanitare etc.

Sărbătoarea Învierii Domnului să ne reamintească să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai caldă și sufletul mai deschis.
Sărbători fericite! Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Albota
Primar, Ion Dumitru