poienari de muscelConsiliul Local a aprobat bugetul Primăriei comunei Poienarii de Muscel, pentru anul 2021, în cadrul unei ședințe extraordinare în cursul lunii aprilie. După asigurarea sumelor pentru funcționarea aparatului administrativ și a instituțiilor subordonate, fondurile rămase pentru dezvoltare sunt destul de mici.  ”Ne-au mai rămas circa 3 miliarde de lei. 1 miliard de lei îi vom folosi pentru datorii, și mă refer aici la plata lucrărilor realizate pe DC 42, în satul Valea Îndărăt. Restul de 2 miliarde de lei merg către studiul de fezabilitate și proiectul tehnic al proiectului de asfaltare a 10,8 km de drumuri comunale pe care îl avem depus la CNI. Pentru proiectul de înființare a rețelei de gaze așteptăm rectificarea bugetară pentru a plăti documentațiile aferente”, declară primarul Ion Banzea.

În cursul lunii aprilie, administrația comunei Poienarii de Muscel a realizat lucrări de întreținere pe drumurile comunale, cu utilajele proprii. În paralel, în funcție și de vreme, au fost realizate acțiuni de curățenie în comună, pentru întâmpinarea sărbătorilor de Paște. Reprezentanții Primăriei s-au ocupat și de întocmirea situațiilor cu cetățenii care s-au înscris la vaccinarea anti Covid. Prima persoană înscrisă pe lista de vaccinare a fost chiar primarul Ion Banzea, edilul din Poienarii de Muscel dorind astfel să ofere un exemplu de responsabilitate concetățenilor săi.

Alături de respectul nostru și cele mai alese sentimente, vă urăm să petreceți Sfintele Sărbători de Paște cu pace și bucurie în suflet.
Hristos a înviat!
Primăria și Consiliul Local Poienarii de Muscel
Primar, Ion Banzea