67În cursul lunii aprilie, autoritățile locale au desfășurat mai multe acțiuni de curățenie specifice sezonului de primăvară. Concomitent, iluminatul public a fost îmbunătățit. ”Am făcut lucrări de igienizare la cimitirul din comună și am introdus iluminat în această zonă, prin montarea de stâlpi noi. Totodată, am făcut lucrări de igienizare, defrișare și decolmatare a șanțurilor și podețelor din localitate. A fost verificat iluminatul public, iar acolo unde a fost cazul, am schimbat lămpile”, ne-a declarat primarul Florin Dumitru.
În altă ordine de idei, DC 92 Teiu nu va putea fi asfaltat, cel puțin nu în perioada următoare. Proiectul administrației publice locale nu a beneficiat de alocare bugetară pe OG 28, MDRAP motivând că prioritate la finanțare au proiectele aflate în derulare.
La mijlocul lunii aprilie s-a dat startul campaniei de depunere a cererii unice de plată la APIA, fermierii urmând să completeze o singură cerere pentru obținerea tuturor subvențiilor. Până la acest moment, la nivelul comunei Teiu au fost înregistrate câteva zeci de solicitări pentru adeverințele ce trebuie eliberate de primărie, dosarele urmând să fie depuse la APIA în cursul lunii mai.