psd ecologizareSărbătorită în fiecare an pe 22 aprilie, Ziua Pământului ne readuce aminte cât de mult ar trebui să apreciem minunatele daruri pe care ni le-a făcut Mama Natură. În fiecare zi ar trebui să avem grijă de Planeta Pământ, să ne implicăm pentru sănătatea și curățenia ei. PSD Argeș a marcat această zi prin acțiuni de ecologizare în localități precum Pitești, Mioveni, Mărăcineni, Călinești, Recea, Râca, Popești, Sălătrucu, Valea Mare Pravăț. La acțiuni au participat membri ai organizației non-guvernamentale „Prietenii Pădurilor”, ai Asociației “Excentric Young”, voluntari social-democrați, parlamentarii PSD Argeș, conducerea Consiliului Județean, primari și consilieri locali PSD.

Deșeurile au fost colectate selectiv, urmând a fi transportate de către o firmă specializată autorizată către o rampă de depozitare și reciclare.
Acțiunea comună a voluntarilor, reprezentanților societății civile, ONG-urilor de mediu, a consilierilor locali și județeni, a primarilor și parlamentarilor este mesajul pe care Partidul Social Democrat îl transmite pentru a pregăti împreună viitorul, lăsând copiilor noștri o Românie curată și verde!
Argeșul este locul unde ne-am născut, trăim și ne dorim să ne rămână copiii. Județul nostru trebuie să aibă o dezvoltare durabilă în care să îmbinăm armonios grija pentru mediu cu creșterea economică!

Biroul de presă al PSD Argeș