baiculestiPloile din luna martie au creat probleme în comuna Băiculești, însă autoritățile locale au reușit să țină situația sub control, limitând astfel pagubele. O curte a fost inundată, iar un pod din satul Aluniș a fost avariat după ce apa a dat pe dinafară. S-a intervenit pe plan local, cu mijloace proprii ale Primăriei Băiculești. Cum primăvara se anunță a fi una cu vreme capricioasă, administrația comunei Băiculești s-a pregătit din timp, cu utilaje și personal, pentru a interveni în cazul unor situații de urgență.
Chiar dacă vremea nu a fost una favorabilă lucrărilor, pe parcursul lunii martie au fost întreprinse o serie de acțiuni de salubrizare și înfrumusețare a comunei. ”S-a intervenit în zona Gării, de-a lungul drumului național și urmează să intrăm și pe străzile adiacente. Se lucrează cu utilajele proprii și cu angajații Primăriei. Se defrișează vegetația uscată și sunt curățate șanțurile”, declară primarul Niculae Dragnea.

Referitor la investițiile de anul acesta, conducerea Primăriei Băiculești intenționează să finalizeze două obiective în următoarea perioadă. Este vorba de terenul multifuncțional de sport din satul Tutana și de asfaltarea DC 213 Argeșani - Băiculești - Zigoneni.