Tipărire

recea centru social 2În comuna Recea au fost reluate lucrările de amenajare a centrului medico-social, obiectiv realizat cu fonduri proprii de autoritățile locale. Demarate anul trecut, lucrările prevăd amenajarea unor spații pentru cabinetele medicale, a unei săli de tratamente, grupuri sanitare și o cameră de tranzit pentru cazurile sociale. Încălzirea este deja asigurată, locația urmând să funcționeze practic ca un al doilea dispensar al comunei. 

Sunt însă și alte investiții pe care administrația comunei Recea dorește să le demareze anul acesta. Tocmai pentru a putea realiza obiectivele respective, autoritățile locale au solicitat sprijin financiar Consiliului Județean Argeș. Conform unei adrese transmise administrației județene, este nevoie de alocări bugetare pentru cofinanțarea proiectului de asfaltare a drumului Deagu de Sus - Deagu de Jos (depus la Comisia Națională de Strategie și Prognoză), pentru construirea și dotarea Căminului Cultural Recea (proiect depus la Compania Națională de Investiții), pentru construirea unei săli de sport în localitate, extinderea iluminatului public, dar și pentru proiectele de asigurare a utilităților, respectiv gaze și canalizare.
De asemenea, au fost solicitate fonduri și pentru rezolvarea problemei conductelor de apă de pe traseul DJ 504, drum aflat în plină modernizare. ”Ca urmare a modernizării acestui drum, conducta de apă rămâne sub asfalt, deci nu se va mai putea interveni la aceasta. Pentru a asigura o bună funcționare a rețelei de distribuție a apei potabile în comună, trebuie să montăm două conducte de apă pe ambele sensuri de mers. Noile conducte ar trebui montate pe o lungime de 8 km, ceea ce reprezintă o investiție foarte mare pentru noi. În acest sens am solicitat sprijinul Consiliului Județean”, declară primarul Doru Dragu. 

Belșug în casă, bucurie în suflet, optimism și împliniri în familie. Acestea sunt urările noastre cu ocazia zilei de 8 Martie, pentru toate doamnele și domnișoarele! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Recea
Primar, Doru Dragu