Tipărire

slobozia primarie 3Conducerea Primăriei Slobozia reamintește locuitorilor comunei că pot depune cereri la sediul instituției pentru racordarea la rețeaua de canalizare. Branșările vor fi realizate în mod gratuit pentru cetățeni, costurile fiind suportate din bugetul local, iar conductele vor fi duse până la limita proprietăților.
Pe de altă parte, autoritățile din Slobozia au transmis Consiliului Județean o listă cu obiective de investiții în derulare și lucrări ce se doresc a fi realizate în perioada următoare. Autoritățile locale au solicitat fonduri pentru finalizarea terenului sintetic de sport de la școală, pentru stația de epurare a rețelei de canalizare, dar și pentru finalizarea lucrărilor de amenajare a centrului civic și a celor de modernizare a drumurilor comunale, începute anul trecut. La capitolul ”proiecte noi” au fost incluse cofinanțarea pentru studiul de fezabilitate al proiectului de introducere a gazelor în localitate, construcția unei săli de sport la Școala Gimnazială Slobozia, respectiv cofinanțarea unui proiect de asfaltare a 7,8 km de drumuri comunale în satul Negrișoara, depus la CNI.

Primăria comunei Slobozia a depus la Administrația Fondului pentru Mediu un proiect pentru modernizarea rețelei de iluminat public. ”Proiectul prevede schimbarea lămpilor în toată comuna. Vor fi montate surse de iluminat cu LED integrat pentru un plus de eficiență energetică, urmărindu-se scăderea costurilor cu consumul de energie pe termen lung. Am depus proiectul, urmează verificările de rigoare și apoi declararea eligibilității, aprobarea finanțării și demararea lucrărilor”, precizează primarul Petre Funie.

Izvor nesecat de dragoste și dăruire, exemplu de perseverență și finețe, FEMEIA este esența existenței noastre. Un 8 Martie fericit doamnelor și domnișoarelor!
Primăria și Consiliul Local Slobozia
Primar, Petre Funie