Tipărire

corbiPentru a da posibilitate oamenilor de a-și achita taxele și impozitele online, conducerea administrației din Corbi a găsit o soluție. Pe site-ul Primăriei au fost publicate conturile în care cetățenii pot face direct plăți, comunicându-li-se, în prealabil, la cerere, suma respectivă pe care o au de achitat, la care, evident, pentru această perioadă se aplică și reducerea de 10%. Pentru a ști suma pe care trebuie să o achitați puteți suna la numărul de telefon 0764.406.696 – contabilitate - de unde veți primi toate detaliile necesare.

”Pentru că avem foarte mulți tineri și nu numai care preferă sistemul de plată on-line, până la implementarea serviciului de plăti on-line am găsit această soluție, care este foarte eficientă, venind în întâmpinarea dorințelor oamenilor”, a declarat primărița Anca Baciu.
Pentru dezvoltarea localității, Primăria își dorește a fi partener într-un proiect cu fonduri europene, prin POCA, proiect derulat printr-o organizație nonguvernamentală. ”Grantul este de 85.000 de euro și există o plajă foarte largă de activități ce se pot derula. Se pot face cursuri pentru cei din învățământ sau pentru angajații primăriei, însă noi ne gândim și la posibilitatea de a crea o structură care să-i învețe pe cetățeni să scrie un proiect pentru atragerea finanțărilor, pentru dezvoltarea unei afaceri sau agricultură. Încercăm să obținem orice fond poate aduce un beneficiu localnicilor”, afirmă primărița din Corbi.
Între timp, conducerea Primăriei face pași importanți pentru demararea proiectelor de investiții. ”Așteptăm ordinul de începere pentru construirea bazei sportive prin Compania Națională de Investiții, lucrări care nu au început până în prezent din cauza vremii nefavorabile. Proiectul privind modernizarea drumului Valea Mare și Ureanu, finanțat tot prin CNI, a intrat în licitație și așteptăm vești pentru documentațiile depuse tot la CNI pentru modernizarea școlilor și căminelor culturale. Am făcut acțiuni de igienizare a șanțurilor în toată localitatea și curățenie în comună”, a mai declarat șefa executivului.

Primăvara, când natura renaște în toată splendoarea ei, sărbătorim FEMEIA: izvorul vieții, al iubirii și speranței. De 8 Martie, tuturor femeilor, un sincer „La mulți ani!”.
Primăria și Consiliul Local Corbi
Primar, Anca Baciu