Tipărire

rociu 1Proiectul de introducere a gazelor în localitate constituie o prioritate pentru administrația comunei Rociu în acest an. Acesta se află în faza de întocmire a studiului de fezabilitate, iar lucrările urmează a fi finanțate cel mai probabil prin CNI (Compania Națională de Investiții).  ”Suntem lideri de asociație într-un consorțiu din care mai fac parte comunele Negrași, Rătești și Teiu și vom depune solicitarea de finanțare și documentațiile aferente proiectului pe baza unei asociații de dezvoltare intercomunitară. De asemenea, ne propunem ca anul acesta să punem în funcțiune rețeaua de canalizare și să realizăm racordarea gospodăriilor. Prioritară este și darea în folosință a grădiniței din satul Șerbănești, acolo unde vor învăța trei grupe de preșcolari”, declară primarul Claudiu Stan.

Un alt proiect al administrației locale a fost inclus pe lista-sinteză a CNI cu investițiile ce urmează a fi finanțate în perioada următoare. Este vorba de amenajarea unei săli de sport în satul Șerbănești.

Celor care ne dau viață, celor care ating cu sufletul și nasc speranțe, tuturor femeilor, sănătate, fericire și un sincer „La mulți ani!”.
Primăria și Consiliul Local Rociu
Primar, Claudiu Stan