poienari primarDouă mari proiecte sunt în centrul preocupărilor administrației comunei Poienarii de Muscel, la început de primăvară. Este vorba de proiectul de introducere a gazelor în localitate și de cel de asfaltare a circa 10 km de drumuri comunale, continuându-se astfel procesul de modernizare a infrastructurii de circulație din comună.  ”Vrem să depunem în această primăvară un proiect în asociere cu comunele Boteni și Miorele pentru realizarea distribuției de gaze în localitate. Suntem la o distanță de 40 de metri de magistrala de gaze, vom face o stație de reducere a presiunii și astfel vom reuși să furnizăm gaze pentru toată comuna. Cuplăm studiile de fezabilitate individuale și depunem proiectul în asociere cu comunele Boteni și Miorele. Astfel vor fi circa 3.000 de beneficiari ai investiției și cresc considerabil șansele să obținem finanțare”, declară primarul Ion Banzea.

Au fost cadastrate toate drumurile ce se doresc a fi asfaltate în cadrul unui proiect cu finanțare de la CNI (Compania Națională de Investiții). Proiectul vizează modernizarea a 10 km de drumuri comunale din Poienarii de Muscel, distribuite în toate satele. Solicitarea de finanțare a lucrărilor a fost depusă, momentan se lucrează la studiile topo-geo și la DALI și apoi va fi depus proiectul la CNI.
Acestea nu sunt însă singurele proiecte pe care le au în vedere autoritățile locale pentru acest an. Primăria Poienarii de Muscel a înaintat Consiliului Județean Argeș o listă cu lucrările pe care dorește să le realizeze și pentru care are nevoie de finanțare. Acestea constau în finalizarea lucrărilor de modernizare a DC Valea Îndărăt, lucrări de modernizare la Școala Gimnazială Poienari și acoperirea și refacerea a două construcții, fosta primărie a satului Jugur și dispensarul veterinar din Poienari.

De 8 Martie, doamnelor și domnișoarelor, să aveți parte de o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și iubire. La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Poienarii de Muscel
Primar, Ion Banzea