baiculestiLa început de an, colectarea taxelor și impozitelor locale merge într-un ritm foarte bun, conform conducerii administrației publice locale. Cetățenii din comuna Băiculești s-au prezentat în număr mare să-și achite obligațiile fiscale pe anul în curs, dorind să beneficieze și de reducerea de 10% acordată celor care plătesc până la data de 31 martie. În 2020, Primăria Băiculești a înregistrat un grad de colectare a taxelor și impozitelor locale de 84%, situându-se printre primele primării din județ la acest capitol. Pe de altă parte, autoritățile locale au înaintat Consiliului Județean o listă cu obiectivele pentru care ar fi nevoie de alocări bugetare în acest an. Este vorba de asfaltarea DC 213 Băiculești-Argeșani-Zigoneni, înființarea rețelei de canalizare în localitate, finalizarea terenului de sport din satul Tutana, dar și pentru alte investiții ce se doresc a fi demarate pe parcursul anului.

”Îmi doresc să facem PUG-ul localității, să extindem rețeaua de alimentare cu apă, ar fi vorba de două ulițe în satul Tutana, și să înlocuim conducta de apă în satul Mănicești, să demarăm proiectul pentru înființarea rețelei de gaze, dar și pentru a rezolva problema cu stația de pompare a apei din satul Valea Brazilor”, declară primarul Niculae Dragnea. 

Doamnelor și domnișoarelor, fie ca 8  Martie să vă fie un prilej de bucurie să simțiți mai puțin apăsarea grijilor și să vă umpleți gândurile și sufletul de căldura primăverii! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Băiculești
Primar, Niculae Dragnea