suici teren sport 2În luna februarie administrația din Șuici a efectuat reparații curente la Dispensarul uman. De asemenea, au continuat lucrările la terenul de sport cu gazon sintetic și nocturnă, care se amenajează lângă after-school-ul din comună. În ceea ce privește proiectele cu finanțare guvernamentală, la Valea Calului a fost emis ordinul de începere a lucrărilor la investiția ce vizează introducerea alimentării cu apă.

„Dacă ne ajută Dumnezeu, până în toamnă vom avea alimentare cu apă și la Valea Calului, astfel că întreaga comună va beneficia de această utilitate. Vor continua lucrările la proiectul finanțat prin PNDL I, respectiv extinderea sistemului de canalizare în satele Șuici și Rudeni. Pentru celelalte sate ale comunei vom întocmi noi proiecte ce vor fi depuse spre finanțare pe fonduri guvernamentale sau europene, în funcție de ce granturi vor beneficia UAT-urile în următorii ani. În privința terenului de sport, sperăm ca până în vară să devină funcțional. Această investiție este finanțată de la bugetul propriu, însă sperăm și la un ajutor financiar din partea Consiliului Județean Argeș”, spune primarul Constantin Iatagan.   

Femeia a fost aleasă de bunul Dumnezeu să ducă viața mai departe. Ea este iubirea, frumusețea, perseverența, speranța. Primăvară plină de bucurii, doamnelor și domnișoarelor!
Primăria și Consiliul Local Șuici
Primar, Constantin Iatagan