Tipărire

cicanestiÎn speranța alocării unui ajutor financiar, administrația din Cicănești va depune la Consiliul Județean Argeș o listă cu obiectivele de investiții la care comuna trebuie să contribuie cu partea ei de co-finanțare, investițiile respective fiind susținute în principal din fonduri guvernamentale, prin PNDL 1 și PNDL 2. Este vorba de lucrări derulate sau în curs de derulare la drumuri, școli, alimentări cu apă, introducerea rețelei de canalizare etc.
Marea problemă pentru comunitatea din Cicănești o constituie starea drumului județean care tranzitează comuna, Albeștii de Argeș-Cicănești-Șuici.

„An de an am trimis solicitări către administratorul de drept, Consiliul Județean Argeș, în vederea reabilitării acestei căi rutiere, vitală pentru locuitorii comunei. Drumul, în lungime de 13,5 km, este plin de gropi, mai ales pe raza comunei Albeștii de Argeș. De 20 de ani această arteră de circulație a fost doar plombată. Plombată  acolo unde este asfalt, pentru că la Șuici, de exemplu, drumul este în mare parte balastat sau de pământ. În anumite zone sunt și alunecări de teren.”, spune primarul Ion Ionescu. 

O floare, un gând bun și urări de sănătate transmitem, pe această cale, tuturor doamnelor și domnișoarelor! La mulți ani de 8 Martie!
Primăria și Consiliul Local Cicănești
Primar, Ion Ionescu