popesti primarÎncasări bune la buget în acest început de an pentru Primăria Popești. Sumele colectate în primele două luni sunt peste cele strânse în perioada similară a anului trecut, după cum susțin reprezentanții administrației locale. De altfel, cetățenii care își achită taxele și impozitele locale până la data de 31 martie, beneficiază de o bonificație de 10%. Totodată, Primăria Popești eliberează contribuabililor chitanțe și în format electronic pentru plățile efectuate.
Conducerea Primăriei Popești speră ca în luna martie să poată demara licitația pentru concesionarea rețelei de gaze, ceea ce presupune atât realizarea lucrărilor de înființare și punere în funcțiune a rețelei, cât și administrarea acesteia. Rețeaua de gaze a comunei Popești ar urma să măsoare 15 km, deservind mare parte din populația comunei.

”Inițial, proiectul a fost aprobat la finanțare în cadrul FDI, a fost semnat contractul de finanțare a lucrărilor, dar fondul a fost desființat. Ulterior documentația a fost transferată la Ministerul Dezvoltării și așteptăm acum să vedem ce program de finanțare pentru rețele de gaze lansează Guvernul”, declară primarul Ion Mihai.

Proiecte în derulare
Primăria Popești a transmis Consiliului Județean o listă cu proiectele pentru care are nevoie de finanțare în următoarea perioadă. Printre obiective se numără finalizarea terenului multifuncțional de sport din satul Slobozia, continuarea lucrărilor la Căminul Cultural , finalizarea lucrărilor de reabilitare a Școlii Popești și pentru proiectul de relocare a conductelor de apă de pe traseul DJ 504, pe care se execută lucrări de modernizare.

8 Martie să aducă tuturor femeilor, odată cu primele zâmbete ale primăverii, multe realizări, îndeplinirea tuturor viselor, multă fericire și numai bucurii. La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Popești
Primar, Ion Mihai