baiculesti primarPrimarul Niculae Dragnea a câștigat un nou mandat în fruntea administrației comunei Băiculești. Este cel de-al treilea mandat pentru edil, unul ce va fi dedicat continuării proiectelor de dezvoltare a comunei de lângă Curtea de Argeș. ”Eu am căutat să fiu primar pentru toți locuitorii comunei în aceste mandate, voi continua pe aceeași linie de conduită. Mi-am făcut și am să-mi fac datoria în continuare! Principala preocupare pe care o voi avea este aceea de a reprezenta cât mai bine interesele cetățenilor comunei Băiculești. Pornesc în noul mandat cu dorința de a face lucruri utile pentru oameni. Dar trebuie să mai existe și putință, adică să avem fonduri pentru a finanța proiectele propuse. Plec la drum cu gânduri bune și sănătoase și sper să reușesc, alături de echipa din Consiliul Local, să realizez ceea ce am prezentat în programul de campanie”, declară primarul Niculae Dragnea.

Priorități
În următoarea perioadă, administrația din Băiculești intenționează să reia lucrările de modernizare a DC 213 Argeșani - Băiculești -Zigoneni. Lucrările de asfaltare sunt finanțate din fonduri europene, au în prezent un grad de realizare de 80% și termen de finalizare anul 2021. În total, 5,4 km de drum comunal vor fi asfaltați în cadrul proiectului finanțat prin PNDR. De asemenea, autoritățile locale au în vedere realizarea unui teren multifuncțional de sport în satul Tutana, demararea lucrărilor la rețeaua de canalizare, dar și modernizarea iluminatului public pe DJ 704 F prin montarea a 230 de lămpi noi în satul Tutana. Pentru ultimul proiect urmează să fie demarată  procedura de achiziție a lucrărilor.
Pe de altă parte, fiind ultimul trimestru al anului, un loc important pe agenda administrației locale îl ocupă pregătirile pentru iarnă. Va fi achiziționată piatră pentru reabilitarea drumurilor, iar pentru acțiunile de deszăpezire vor fi folosite utilajele din dotarea primăriei.