bascov primarPrimăria Bascov face noi pași în procesul de modernizare a infrastructurii de circulație din localitate. ”Continuăm lucrările de modernizare a drumurilor comunale din satele Mica și Brăileni. Mai multe echipe de muncitori lucrează la Drumul Comunal (DC 173 ) Brăileni –Mica. De asemenea, au fost finalizate lucrările de modernizare si reabilitare si a străzilor Amurgului, Azurului și Măceșului. Lucrăm și suntem zilnic pe șantierele comunei”, declară primarul Gheorghe Stancu.
În paralel se efectuează lucrări de amenajare a șanțurilor pluviale deschise și carosabile, dar și încadrarea cu borduri pe DC Brăileni – Mica, pe străzile Bădețenilor, Unității, Gloriei, Rozelor, cât și în satul Mica.

Începe construcția unei creșe
Luna iulie a fost una de bun augur pentru administrația comunei Bascov. Pe 28 iulie, autoritățile locale au semnat contractul de execuție lucrări privind realizarea investiției publice ”Înființare creșă în comuna Bascov”, cu o capacitate cuprinsă între 40-60 locuri. Valoarea investiției se ridica la suma de 3.549.501 lei, TVA inclus. Lucrările vor începe în maxim 10 zile.