mozaceni loc joaca 1Începând din luna august, copiii din comuna Mozăceni se vor bucura de un loc de joacă modern, echipat corespunzător pentru distracție și voie bună. Cu sprijinul Asociației Umanitare ”DanBred Argeș”, entitate care a sponsorizat amenajarea locului de joacă, conducerea Primăriei Mozăceni a reușit  să transforme în realitate un vis al micuților din localitate. Locul de joacă este localizat în fața Complexului Cultural Sportiv ”Liviu Rebreanu” Mozăceni.
Pe de altă parte, în localitate continuă în această perioadă lucrările la sistemul de canalizare. ”Sunt mulțumită de felul în care decurg lucrările. Sper ca în toamnă, undeva în luna octombrie, să recepționăm una dintre cele două stații de epurare ale sistemului de canalizare. Rețeaua de canalizare va avea o lungime de 11,5 km”, precizează primărița Liana Corina Dună.

Măsurători pentru cadastru
În paralel, la nivelul Primăriei Mozăceni continuă activitățile derulate în vederea cadastrării sistematice a suprafețelor de teren, lucrări realizate cu fonduri de la ANCPI. ”Așteptăm să vedem în ce măsură se vor mai relaxa măsurile restrictive impuse în lupta împotriva coronavirusului, pentru a putea chema cetățenii la Primărie. Este nevoie ca aceștia să ia la cunoștință măsurătorile cadastrale, pentru conformitate. De altfel, țin să mulțumesc cetățenilor pentru modul exemplar în care s-au comportat (cu mici excepții) în această perioadă grea pentru noi toți. Este important să respectăm în continuare  sfaturile autorităților (să purtăm mască, să păstrăm distanțarea socială, să evităm locurile aglomerate și să ne spălăm cât mai des pe mâini). Este important să rămânem sănătoși cu toții, să revenim la un ritm de viață cât mai aproape de normalitate!”, adaugă primărița Liana Corina Dună.