davidesti primarUlițele din satele Davidești și Voroveni au fost reabilitate. Conform declarațiilor primăriței Mirela Cismaru, de săptămâna viitoare vor începe lucrări similare și pentru străzile din Conțești. ”Am întocmit un raport în urma stricăciunilor produse de inundațiile din această vară și am primit o sumă pentru reabilitarea drumurilor. Având la dispoziție acești bani, am putut interveni pentru refacerea infrastructurii, mai precis a ulițelor din cele două sate menționate, urmând acțiuni similare și pentru Conțești. Aici mai avem de refăcut gabioanele și de întărit malul dinspre râu, în zona bazei sportive, pe o distanță de 15 metri. Este absolut necesar să facem această lucrare, pentru ca la următoare dezlănțuire a naturii să fim pregătiți.”, a declarat șefa executivului din Davidești.

În comună, în această perioadă au continuat lucrările la anveloparea bazinului de apă de la Davidești. ”În câteva zile se finalizează obiectivul. Acum se lucrează la acoperiș, la ultimele detalii. Urmează să înlocuim conducta sistemului de apă din acest sat pe o lungime de 400 m. Avem toate materialele achiziționate, ceea ce înseamnă că vom finaliza rapid și această acțiune.”, a mai spus primărița.
Conducerea administrației locale face apel la toți cetățenii să respecte regulile impuse de pandemie. ”Suntem și noi, ca localitate, pe lista celor care ar putea fi închise din cauza numărului mare de persoane infectate. Nu putem face altceva decât să limităm răspândirea acestui virus, prin distanțare socială, purtarea măștii în spații publice și spălat cât mai des pe mâni. ”, atenționează primărița Mirela Cismaru.