cocuVești bune pentru locuitorii comunei Cocu! În luna aprilie au început lucrările de modernizare a DJ 703 A Cocu – Cotmeana, principala cale de acces din localitate. 11 km de drum județean vor fi asfaltați în comuna Cocu anul acesta, investiția fiind realizată de Consiliul Județean Argeș. ”Au început lucrările cu pregătirea acostamentului și a infrastructurii drumului, pentru asfaltare. Va urma montarea tuburilor pentru podețe și amenajarea șanțurilor. Apoi se va trece la turnarea asfaltului. Drumul este deteriorat, are nevoie urgentă de modernizare. Am solicitat acest lucru autorităților județului în nenumărate rânduri și mă bucur că în sfârșit a venit și rândul DJ 703A să fie asfaltat. Este o lucrare pe care cetățenii comunei Cocu o așteptau de mult timp”, declară primarul Gheorghe Țucă.

Concomitent, în luna mai, edilul șef din Cocu vrea să înceapă reabilitarea DC 176 Richițele de Sus – Richițele de Jos. Lucrarea va începe cu fonduri proprii, și autoritățile din Cocu speră ca anul acesta să asfalteze măcar jumătate din cei 4 km de drum comunal.
În altă ordine de idei, în localitate continuă lucrările la sistemul de canalizare, proiect derulat cu finanțare prin PNDL 2. Conductele au fost introduse pe mare parte din traseul rețelei de canalizare și mai sunt de făcut conexiunile la stațiile de repompare. Finalizarea investiției depinde însă de modul în care sunt decontate facturile de lucrări de către Ministerul Dezvoltării.