Tipărire

mozaceniConducerea Primăriei Mozăceni a luat o serie de măsuri în scopul reducerii riscului de răspândire a virusului COVID-19 și roagă cetățenii să respecte regulile și restricțiile dictate de autoritățile statului, pentru a trece cu bine de această perioadă.

”Având în vedere evoluția răspândirii COVID 19, rog pe toți cetățenii comunei Mozăceni să limiteze pe cât posibil ieșirile de la domiciliu, eventual doar pentru urgențe (alimente, medicamente). Toate persoanele de pe raza comunei, aflate în autoizolare, să respecte cu strictețe măsurile recomandate de autorități. Trebuie să dați dovadă de responsabilitate față de semenii dumneavoastră! Va anunț respectuos, că termenul de achitare a impozitului pentru anul în curs, cu reducerea aferentă de 10 % , s-a prelungit până la 30 iunie 2020. De asemenea, APIA a suspendat cererile de depunere până la data de 6 aprilie 2020! Dată fiind situația actuală, pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, având în vedere și măsurile luate la nivel național, vă rugăm să veniți la Primărie NUMAI pentru probleme de strictă urgență. În acest fel se poate evita contactul cu alte persoane și staționarea în spații aglomerate. Pentru orice problemă vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 0248.697.282 și veți primi toate informațiile necesare. Acest lucru nu înseamnă că Primăria se închide pentru cetățeni, însă vrem să evităm deplasările ce nu sunt absolut necesare! Fac un apel, de asemenea, la toți cetățenii comunei care sosesc din afara granițelor să respecte cu strictețe măsurile de autoizolare impuse de autorități (având în vedere că majoritatea cetățenilor noștri sunt în vârstă și au și alte afecțiuni).”, precizează primărița Liana Corina Dună.

Situația lucrărilor
Pe de altă parte, în instituțiile publice din localitate au avut loc acțiuni de igienizare și dezinfectare și au fost procurate soluții dezinfectante pentru toate unitățile medicale. În ceea ce privește investițiile din comuna Mozăceni, acestea continuă. Administrația locală se află în procedură de achiziție pentru furnizarea și montarea unor lămpi economice pentru iluminatul stradal și continuă asfaltarea DC 100 A și amenajarea grupurilor sanitare de la Liceul Tehnologic ”Liviu Rebreanu” Mozăceni.