Tipărire

albestii de arges9 miliarde de lei vechi din bugetul comunei Albeștii de Argeș au fost alocați pentru modernizarea infrastructurii rutiere. Cu această sumă, conform declarațiilor primarului Gabriel Popa, se vor asfalta în jur de 2 km. ”Sperăm să găsim resurse pentru mai mult, însă cel puțin pentru prima jumătate a anului avem fonduri pentru 2 km. Știm cu toții că asfaltul este cea mai mare dorință a cetățenilor și, în ciuda faptului că nu ni s-au alocat fonduri prin programele guvernamentale pentru această investiție, ne ținem de promisiune”, a declarat primarul din Albeștii de Argeș.

Un alt obiectiv pe care administrația locală și l-a propus în acest an este modernizarea dispensarului uman. ”Cât de curând vom începe s[ efectuăm lucrările ce se impun. Investiția se va realiza cu fonduri proprii și cu sprijin financiar din partea Consiliului Județean. De la forul județean ni s-au mai alocat bani, în urma solicitărilor noastre și pentru asigurarea co-finanțării construcției noii grădinițe din centrul localității.”, a mai spus primarul Gabriel Popa.
Pe lista de priorități se mai află schimbarea acoperișului la școala gimnazială dar și achiziționarea și montarea unei mini-stații de epurare cu o capacitate necesară celor 1000 de locuitori din zona de centru. ”Pentru ambele proiecte avem bani alocați de la buget, astfel că lucrările vor fi demarate chiar din această primăvară”, a menționat șeful executivului din Albeștii de Argeș.

8 Martie să fie un prilej de bucurie pentru toate femeile. Să simțiți mai puțin apăsarea grijilor și să vă umpleți gândurile și sufletul de căldura primăverii! La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor!
Primăria și Consiliul Local Albeștii de Argeș
Primar, Gabriel Popa